Medisch Pedicure aan huis in Arnhem

Voor de verzorging van de bijzonder droge huid en kloofjes.

Heeft u een droge huid ten gevolge van de menopauze, hormoonschommelingen en psoriasis, dan verzorgt en beschermt Roselan Balm de (extreem) droge huid uitstekend op plaatsen als benen, voeten, ellebogen en handen.

De balm is een weldaad voor huidschilfers, kloofjes en droge plekken op de huid. Ze dringt diep door in de huid waardoor niet alleen de opperhuid wordt hersteld maar ook de tweede huidlaag. Ze is speciaal ontwikkeld om in te dringen in de diepere huidlagen. Met de hulp van je eigen lichaamsvocht én wat steun van de actieve natuurlijke bestanddelen.

Roselan Balm huidverzorgende zalf heeft een natuurlijke, diep helende werking en is aangewezen voor de behandeling van een droge huid, kloofjes en kloven, droge vlekken, eelt en huidaandoeningen zoals psoriasis en koortslip. Dankzij de intensief vochtinbrengende en beschermende bestanddelen, zoals lanoline. Ze herstellen niet alleen de bovenste huidlaag, maar pakken ook de onderliggende lagen aan. Wat meteen ook uitstekende resultaten geeft in de behandeling van psoriasis en extreem droge, beschadigde huid.

Dankzij de verzachtende, hydraterende en vochtregulerende werking van Roselan Balm verlichten irritatie en pijn bovendien heel snel.

Roselan Balm is bij voorkeur in de ochtend aan te brengen. Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op benen en voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling.

Categories: Gezondheid en Advies