Medisch Pedicure aan huis in Arnhem

Voetmassage
Een voetmassage kan helpen om pijnpunten in het lichaam te verzachten en je comfortabeler te voelen in jezelf. De positieve effecten zijn:
– stressverlagend;
– ontspannend voor lichaam en spieren;
– het zorgt voor een fitter gevoel;
– afweerverbeterend;
– nachtrustbevorderend;
– een betere doorbloeding komt op gang;
– het beïnvloedt uw stemming op positieve wijze.

Door u regelmatig te laten masseren zorgt u ervoor dat uw lichaam en geest weer tegen een stootje kunnen. Door in het hier en nu te zijn glijdt alles van je af en dat geeft het lichaam de kans zich te herstellen.

Vormen
De deskundige massage wordt gecombineerd met warmte en geurige oliën. Er wordt begonnen met een geurig voetenbad om de voeten te laten bijkomen. De voeten worden zacht gesponsd. Hierna volgt een knedende, drukkende en wrijvende massage met olie.

Behandeling
Blokkades worden opgeheven. Hierdoor kan het lichaam zich beter van afvalstoffen ontdoen. De energie kan weer gaan stromen en eventuele pijn vermindert. Dit zorgt voor een betere stofwisseling. Hierdoor zal uw lichaam zich ontspannen, u voelt zich fijner en de gedachten komen weer tot rust.

Zelf
– Het is goed om eenmaal per week een ontspannend voetenbad te nemen, eventueel met bruistablet of badolie.
– Na het bad (zorgvuldig afdrogen, ook tussen de tenen) kunt u de voeten met draaiende bewegingen (laten) in masseren met massageolie. Hierna 10 minuten in laten werken.
– Vraag naar deze producten bij uw pedicure.
– Gebruik bij voorkeur katoenen (ademende) sokken die u dagelijks verschoond.
– Loop op schoenen van ademend materiaal, bijvoorbeeld leer en wissel de volgende dag af met een ander paar schoenen zodat de schoenen kunnen “drogen”.

Aktie:
Deze massage kan los van een pedicure behandeling geboekt worden voor €35,00.

Aktie:
Een korte massage van €15,00 is te boeken in combinatie met een pedicurebehandeling.

Categories: Gezondheid en Advies